Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیرا کارگران ایران خودروی تبریز به دلیل عدم تطابق افزایش دریافتی خود در دو سال اخیر با وجود افزایش قیمت تولیدات این صنعت، دست به اعتراض زدند، همین موضوع باعث شد شرکت مذکور در این زمینه توضیحاتی ارائه کند.

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهر صنعتی تبریز از سال ۸۵ شاهد تولد، رشد و شکوفایی صنعت خوروسازی بوده که نام و آوازه بزرگترین خودروساز خاورمیانه آن را به عنوان سومین قطب صنعت خودرویی در شمال غرب کشور تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین شرکت خودروسازی شمال غرب کشور با نام «ایران خودرو تبریز» در سال ۸۵ کلنگ زنی شد.

شرکت ایران خودرو تبریز در سال ۹۵ توانسته است گام بزرگی از نظر کمی و کیفی برداشته به همین دلیل از منظر کمیت می‌توان به رشد ۱۷۰ درصدی کل تولید سال قبل اشاره کرد، از منظر کیفیت نیز این شرکت توانسته است با بهره‌گیری از نیروی متخصص و کارآمد کیفیت استاندارد ایران را در کارنامه درخشان چندین ساله خود ثبت کند.

شرکت ایران خودرو تبریز دارای نیروی انسانی زبده و بسیارتوانمند بوده که با رویکرد مبتنی بر شایسته سالاری چشم انداز بزرگی را با همکاری گروه صنعتی ایران خودرو علاوه بر راه اندازی و هدایت مستمر خط تولید تبریز با وجود تیم فنی مستعد و باتجربه گام مهم دیگری را نیز در راه اندازی سایت‌های تولید در جمهوری آذربایجان، عراق و سنگال و همچنین ایران خودرو دیزل جهت تولید خودروی آریسان برداشته است.

 

 

اعتراض کارگران به خاطر تعویق در پرداخت ماهانه

این کارخانه با گردش مالی بسیار عظیم در سال گذشته هم دچار مشکلاتی شد و کارگران کارخانه به خاطر عدم دریافت حقوق خود اعتراض کردند، اما دیری نپایید که با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشجویان و مسئولان استانی مشکل کارگران برطرف شد.

اما این پایان ماجرا نبود اخیرا کارگران ایران‌خودرو تبریز، به دلیل تعویق در پرداخت ماهانه خود دست از کار کشیدند. این کارگران به عدم افزایش دریافتی خود در دو سال اخیر اعتراض داشتند.

کارگران علت این اعتصاب را تعویق در پرداخت ماهانه، خود اعلام کرده و یادآور شده اند در حالی که قیمت گذاری خودرو سراسری است و در دو سال گذشته شاهد افزایش ۵ برابری قیمت خودرو‌های تولیدی این کارخانه هستیم، متاسفانه دریافتی‌ها تغییری نداشته است.

یکی دیگر از علل اعتصاب گسترده کارگران این کارخانه اختلاف قیمت دریافتی بین مراکز تولیدی ایران‌خودرو اعلام شده است تا جایی که چندین بار به این اختلاف حقوق اعتراض کرده اند، ولی تاکنون این موضوع از سوی مدیریت ایران‌خودرو ترتیب اثر داده نشده است.

بنا به اعلام کارگران اعتصاب کننده در ایران‌خودرو تبریز، از ساعت ۷ صبح و با شروع فعالیت شیفت صبحگاهی ۵۰۰ کارگر فعال در واحد‌های تولیدی این کارخانه دست به اعتصاب زده اند بودند.

 


مصطفی مستانه، مشاور حقوقی ایران خودرو تبریز در این رابطه می‌گوید: در تبریز با بیان اینکه هیچگونه معوقات از بابت حقوق در ایران خودرو تبریز وجود ندارد، تمام حقوق‌ها در یک سال گذشته، پنجم هر ماه پرداخت شده و می‌شود.

حقوق‌ها براساس قانون کار بوده و امسال نیز از یکم فروردین ۱۴۰۰ حقوق کارگران براساس قانون کار افزایش یافته است.


تمامی حقوق و مزایای قانونی کارکنان مطابق با قانون کار محاسبه و پرداخت می‌شود

حمید حاجی‌زاد منصور، مدیرعامل شرکت ایران‌خودروی تبریز در این باره می‌گوید: درخواست کارکنان مبنی بر تسریع اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل بوده و بنابر اعلام وزارت کار و طبق پیگیری‌های انجام شده بیش از ۸۵ درصد این طرح پیشرفت داشته است.

مدیرعامل شرکت ایران‌خودروی تبریز بیان می‌کند: اصلا موضوعاتی همچون تاخیر در پرداخت حقوق کارکنان این شرکت صحت نداشته و تمامی حقوق و مزایای قانونی کارکنان مطابق با قانون کار محاسبه و پرداخت می‌شود.

 


وی از رسانه‌های محلی خواست قبل از انتشار اخبار از صحت و سقم آن از مبادی ذی‌صلاح کسب اطلاع کرده تا به مشکلات صنعت خودرو دامن زده نشود.

حاجی‌زاد منصور همچنین از تولید روزانه ۴۰۰ دستگاه خودروی سمند و سورن پلاس در این سایت خبرداد و می‌گوید: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۲۱ هزار دستگاه محصول سورن تولید و روانه بازار شده است.


مدیرعامل شرکت ایران‌خودروی تبریز در بخش دیگری سخنان خود خاطرنشان می‌کند: تا پایان سالجاری قرار است ۳۲ هزار دستگاه سورن پلاس نیز در این سایت تولید شود.

مدیرعامل شرکت ایران‌خودروی تبریز در پایان با شاره به اینکه تاکنون ۷۰ درصد برنامه تولید سورن پلاس در این سایت محقق شده است، می‌افزاید: با وجود بحران شیوع ویروس کرونا و تأثیر بر فعالیت این سایت، شرکت ایران خودرو تبریز توانست با تلاش و همت کارکنان بیش از ۴۰ هزار خودروی سمند و سورن تولید کند که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۵۵ درصدی داشته است.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایران خودرو تبریز صنعت خودرو سازی ایران خودرو ایران خودرو تبریز قانون کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۲۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • چرا کسی پاسخگوی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری نیست
  • نباید اجازه دهیم کارگران دچار رنج شوند/ لزوم پرداخت به موقع حقوق
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟